Copyright

Gratis är gott – eller hur?

Jag gillar gratis. Jättemycket. Gratis är verkligen gott. Faktum är att jag kommer att erbjuda en massa gratisdesign. Där jag använder olika plugin så ska dessa givetvis också vara gratis att använda. Men gratis är inte att ladda ned skyddat material och titta åt ett annat håll. Det är inte gott. Inte heller att splitta upp designen, göra om, eller lägga ut den för nedladdning/försäljning. Jag vill att Du respekterar det!

All design och layout som jag har gjort är © Decorama [Digital] Design, © kaxigt, och © Lillan Backa om ingen annat anges. Copyrighten omfattar alla av mig specialdesignade teman (WordPress, Blogger, Blog.se, Tumblr) inklusive barnteman (WordPress), templates, grafik, layout, och övrig design. Samtliga standardteman till WordPress lyder därmot under General Public License (gpl) 2+, vilken även gäller för originaldesign och uppbyggnad av Blogger och Tumblr. Vissa tredjeparts-resurser kan ha andra restriktioner. Det har jag tagit hänsyn till. Min länk ska alltid lämnas intakt.

Mitt är mitt och inte ditt. Respektera copyrightlagen!

Det är inte heller OK att använda min digitala konst och grafik* utan tillstånd! Den är inte Public Domain och får inte i någon form bli reproducerad, kopierad, redigerad och publicerad, skickas runt i mailringar, splittras eller läggas upp för nedladdning utan mitt tillstånd! Jag tillåter inte heller att min digitala konst i någon form används till brev, tags och etiketter, eller görs om till picture tubes. Har du några frågor kring mitt material så kontakta mig gärna. Tack!

*Digital Art Work